آویشن نرم عافیت مقدار 100 گرم

734

جدید آویشن نرم عافیت گالری تصاویر

محصول جدید

خواص آویشن بسیار گسترده است به نوعی که از درمان انواع بیماری ها تا سلامت و زیبایی پوست و مو می توان از آن استفاده کرد. این گیاه دارویی بهترین درمان برای عفونت های تمام قسمت های بدن است.

400,000 ریال

10 قلم

هیچ امتیاز پاداش برای این محصول وجود ندارد.

تقریبا 100 گرم

آویشن نرم

خواص و فواید آویشن گیاه قوی برای درمان بیماری ها

خواص آویشن بسیار گسترده است به نوعی که از درمان انواع بیماری ها تا سلامت و زیبایی پوست و مو می توان از آن استفاده کرد. این گیاه دارویی بهترین درمان برای عفونت های تمام قسمت های بدن است.

خواص و فواید آویشن برای پوست :

1.درمان آکنه:

آویشن دارای خواص ضد باکتری فوق العاده ای است و برای مبارزه با باکتری های که باعث آکنه در پوست میشود مفید است. آویشن اغلب به عنوان یک ماده در کرم های آکنه و شستشوی صورت استفاده میشوند.

2. حفظ سلامت پوست از خواص آویشن:

آویشن با از بین بردن باکتری های که باعث ایجاد مشکلات پوستی مختلف میشوند ، در حفظ سلامت پوست کمک میکنند.روغن آویشن را میتوان با آب رقیق کرد و به عنوان یک تونر پوستی استفاده کرد.این یک تونر پوستی ملایم است و میتوان برای انواع پوست ها استفاده کرد.

3. درمان پای ورزشکاران از خواص آویشن :

خواص ضد قارچی آویشن برای درمان پای ورزشکاران مفید است.

خواص و مزایای آویشن برای مو:

سالهای مدیدی است که آویشن به خاطر مزایایش برای مو شناخته شده است.روغن اسانس آویشن باعث رشد مو میشود و با مشکلات مختلف مو مبارزه میکند.

4.تحریک رشد مو با آویشن:

مواد مغذی موجود در آویشن به فولیکول های مو برای رشد کمک میکند.گردش خون کف سر را افزایش میدهد.مخلوط روغن زیتون و روغن آویشن را به پوست سر بمالید که باعث رشد مو و سالم تر شدن براقی موها میشود.

5. درمان ریزش موبا آویشن:

استفاده از روغن آویشن به تنهایی یا با سایر مواد دیگر میتواند موهای شما را ضخیم و درخشان کند و از ریزش آن نیز جلوگیری کند.

6. درمان شوره سر با آویشن:

با توجه به خواص ضد باکتریایی ، میتواند پوست سر را تمیز کند و در درمان شوره سر موثر میباشد.این گیاه اغلب به عنوان یک عنصر در شامپو یا نرم کننده ها مورد استفاده قرار میگیرد.
لازم به ذکر است که 2 گونه اصلی آویشن قرمز و سفید وجود دارد.استفاده بیش از حد از نوع قرمز آن باعث تحریک پوست سر میشود. پس توصیه میشود که از نوع سفید آن استفاده کنید.

مزایای سلامتی آویشن و خواص آن برای درمان بیماری ها:

این گیاه معطر ارزش دارویی دارد و از بسیاری جهات برای سلامتی شما مفید است.

7. خواص ضد التهابی آویشن:

خواص ضد التهابی آویشن در جلوگیری از التهاب مزمن در بدن موثر است و میتواند کمک کند تا از شر مشکلات آکنه خلاص شوید.

8. درمان سو هاضمه از خواص آویشن:

چای آویشن به منظور تقویت هضم خوب و کاهش گاز و نفخ شناخته شده است. همچنین حاوی روغن های میباشد که می تواند زخم معده را درمان کند.

9.درمان اختلالات تنفسی از خواص آویشن:

خواص آنتی سپتیک و انتی بیوتیک آن ، یک درمان موثر برای مشکلات تنفسی مانند سرفه و برونشیت و همچنین گلو درد و سر درد میباشد.شما میتوانید چای آن را مصرف کنید و برای شیرین کردن آن از عسل استفاده کنید.مصرف منظم این چای برای سلامتی بسیار مفید است.

10. سلامت استخوان از خواص آویشن:

آویشن یک منبع عالی از ویتامین K، آهن ، کلسیم ، و منگنز است.این مواد معدنی نقش مهمی در سلامت ، رشد و تراکم مناسب استخوان ها و کاهش مشکلات استخوانی ایفا میکند.

11. مزایای قلبی و عروقی آویشن: 

این گیاه به دلیل اثرات آنتی اکسیدان و ضد التهابی که دارد از التهاب مزمن جلوگیری میکند که یکی از علل عمده بیماری های قلبی میباشد. رگ ها و شریان ها ، و فشار خون را کاهش میدهد و قلب را تقویت میکند.در کل یک تونیک بسیار عالی برای بهبود سلامت قلب میباشد ، زیرا قلب را قادر میسازد تا کارامد تر عمل کند.
آویشن

عوارض مصرف گیاه آویشن و چای آویشن

1.آویشن غشا مخاطی را تحریک می کند:

آویشن دارای دو ترکیب تیمول و کارواکرول است. مطالعات نشان می دهد که برخی افراد، به خصوص کسانی که حساسیت دارند، ممکن است بعد از استفاده از این گیاه، از تحریک غشاهای مخاطی رنج ببرند.اگر شما هم تاکنون دچار چنین واکنشی شده اید، از استفاده از این گیاه به صورت خوردنی، اجتناب کنید.

2.ممکن است که باعث ایجاد آلرژی به آویشن شود:

اگر به ریحان،کرفس ، روزماری ،پونهکوهی حساسیت دارید، پس در استفاده از آویشن مراقب باشید.
طبق بعضی از مطالعات انجام شده ، بعضی از افراد به خانواده نعنائیان حساسیت دارند. و چون آویشن نیز به این خانواده تعلق دارد ، در صورت داشتن چنین سابقه حساسیتی از خوردن آن اجتناب کنید.

3. آویشن بر تیرویید تاثیرات بدی دارد:

در بعضی از مطالعات انجام شده توسط گروهی از پژوهش گران آلمانی به این نتیجه رسیده اند که آویشن وحشی میتواند تاثیرات منفی بر غده تیروئید داشته باشد.زیرا بر هورمون غده هیپوفیز که تیروئید را تحریک میکند ، تاثیر بد میگذارد.

4.از مصرف آویشن در دوران بارداری و شیر دهی اجتناب کنید:

هیچ شواهدی وجود ندارد که ثابت کند این گیاه یرای زنان باردار و شیر ده بیخطر است، هیچ شواهدی خلاف ان هم وجود ندارد.با این حال ، در طول زمان ثابت شده است که اویشن درمان قاعدگی را تحریک میکند، پس این احتمال وجود دارد که زنان باردار را در خطرسقط جنین قرار دهد.اگر واقعا دوست دارید در چنین دورانی از این گیاه استفاده کنید میتوانید با پزشک خود مشورت کنید.

5. آویشن برای کودکان زیر 10 سال خطرناک است:

در این سنین باید از تمامی اشکال آویشن دور نگه داشته شوند ؛ حتی از دهانشویه لیسترین که حاوی آویشن است استفاده نکنید مگر آنکه دندانپزشک برایتان تجویز کند.

مــحصولات مرتبط