بیکینگ پودر100گرمی
183
بیکینگ پودر جادوی شیرینیپزی است؛ کمک میکند کیکها و شیرینیها پفدار، نرم و بافتی سبک داشته باشند. با افزودن مقدار کمی بیکینگ پودر، مزه و ظاهر دسرها فوقالعاده میشود و تجربه آشپزی را دلچسبتر میکند. کیفیت بالا و خلوص این محصول تضمین میکند همیشه بهترین نتیجه را در پخت انواع نان و کیک خود بگیرید.
این مدل تمام شده است
محصولات مشابه
- مشتریان وفادار- با هر خرید، برای خودت تخفیف جدید بساز و در خرید های بعدی از هدیه تخفیف استفاده کن. 
- سوالی دارید؟- می توانید سوال خود را به صورت آنلاین از قسمت گفتگو با ما یا با شماره 09371196227 بصورت تلفنی یا در پبام رسانها بپرسید. 
- از تجربه خود بگویید- در صورت تمایل نظر خود را در مورد محصولاتی که از ما میخرید، در قسمت نقد وبررسی هر محصول با ما درمیان بگذارید. 
- تخفیف 5 درصدی اولین خرید- با اولین خرید در سایت عافیت از 5 درصد تخفیف بهره مند شوید 
خواص و کاربرد بیکینگ پودر
بیکینگ پودر(Baking Powder) یک ماده شیمیایی است که در پخت و پز بهعنوان عامل پفکردن استفاده میشود. این پودر از ترکیب جوش شیرین (بیکربنات سدیم) و یک ماده اسیدی مانند تارتاریک اسید یا فسفات کلسیم بهدست میآید. هنگام ترکیب بیکینگ پودر با مایعات و حرارت، دیاکسید کربن تولید میشود که باعث پف کردن و افزایش حجم نان، کیک، کوکیها و سایر محصولات پخته میشود.
 بیکینگ پودر برای پخت شیرینیها و نانهایی که به خمیزه نیاز ندارند، جایگزین مناسبی برای خمیرمایه است. از آنجا که بیکینگ پودر نیازی به زمان استراحت یا تخمیر ندارد، بهعنوان یک راه سریع و راحت برای تهیه نانها و شیرینیهای پفی و سبک شناخته میشود.
خواص بیکینگ پودر
- سبککننده نان و شیرینیها:ایجاد بافتی نرم، پفکی و هوادار در نانها و شیرینیها
- تسریع در پخت:در تهیه نانها و شیرینیها نیازی به زمان ورز دادن یا تخمیر ندارد.
- تقویت حجم و بافت:کمک به پف کردن و حفظ بافت نهایی غذاهای پختهشده
- مناسب برای پخت سریع:بهویژه در دستورهای پخت بدون نیاز به تخمیر
- درمان نفخ:بیکینگ پودر باعث جلوگیری از نفخ نان و شیرینیها میشود.
 
نحوه مصرف و استفاده بیکینگ پودر
- در پخت کیک و شیرینی:
 یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر را به ازای هر 200 گرم آرد به دستور پخت اضافه کنید. این کار باعث میشود که کیک یا شیرینی شما بهخوبی پف کند و بافتی نرم و سبک پیدا کند.
- در تهیه نانها:
 برای تهیه نانهای سریع، بیکینگ پودر را به آرد اضافه کنید تا نان بدون نیاز به ورز دادن و تخمیر، بهراحتی پف کند.
- در تهیه کوکیها و کلوچهها:
 در دستور پخت کوکیها، بیکینگ پودر به این مواد کمک میکند که بهطور یکنواخت پف کرده و به طعم و بافت خوبی برسند.
- در تهیه سسها و خمیرهای غلیظ:
 بیکینگ پودر را میتوان به دستورهای سس یا خمیر برای ایجاد غلظت بیشتر اضافه کرد.
 
  
  
  
  
 




























