485
محصول جدید
همچنین ماهی هم طبع خاص خود را دارا است ، طبع ماهی سرد و تر است و برای همین ماهی باید با مصلحات مخصوص خودش خورده شود.
ارسال به یک دوست
ادویه ماهی میگو مقدار100گرم
یا انصراف
8 قلم قلم
اخطار: آخرین موجودی فعلی!
تاریخ در دسترس بودن
هیچ امتیاز پاداش برای این محصول وجود ندارد.
با استفاده از ادویه مخصوص ماهی و میگو دیگر خبری از بوی ضخم آنها نخواهد بود. مهم نیست میخواهید این مواد غذایی را سرخ کنید یا به صورت کبابی طبخ نمایید، در هر حال باید فکری برای از بین بردن بوی آن داشته باشید. بهترین راهحل این است که به سراغ انواع ادویههای مخصوص ماهی و میگو بروید. در واقع باید گفت در تهیه این نوع از ادویه ها از بذر و گیاهان متنوعی استفاده میشود. برای اینکه بتوانید از آنها عطر و طعم دلنشینی به دست آورید، لازم است تا به نسبت خاصیت ادویه ها را با یکدیگر ترکیب نمایید. در غیر این صورت احتمالا طعم برخی از آنها بر سایرین غالب خواهد شد.
به همین دلیل پیشنهاد میشود برای خرید آنها به فروشگاههای معتبری که در این زمینه فعالیت دارند، مراجعه نمایید. این نوع از ادویهها به صورت پودر به بازار عرضه میشوند، بنابراین تشخیص ترکیبات آن امکانپذیر نیست. ادویههای مخصوص ماهی و میگو زمانی طعم خوشمزهایی به غذا میدهند که از مواد اولیه باکیفیت و سالم تهیه شده باشند.
همچنین ماهی هم طبع خاص خود را دارا است ، طبع ماهی سرد و تر است و برای همین ماهی باید با مصلحات مخصوص خودش خورده شود.
بدون شک میتوان گفت پاپریکا یکی از ادویههای مخصوص ماهی و میگو است. از این ادویه به طور گسترده برای مزهدار کردن انواع گوشت استفاده میشود. شاید بخواهید بدانید منظور از پاپریکا چیست؟
باید گفت پودر پاپریکا از نوعی فلفل دلمه ایی تهیه میشود و نمیتوان برای آن طعم خاص و ثابتی را در نظر گرفت. این ادویه پرکاربرد میتواند طعمی تند یا ملایم داشته باشد. برای مثال گفته میشود پاپریکای مجارستانی طعمی ملایم و شیرین دارد. این در حالی است که در برخی از کشورها همراه آن از پودر فلفل تند استفاده میکنند تا طعم تندی نیز، از آن دریافت شود. انتخاب آن به نوع ذائقه شما بستگی خواهد داشت.
برای مزهدار کردن انواع ماهی و میگو، روشهای متفاوتی وجود دارد. برخی ترجیح میدهند ماهی را برای مدتی کوتاه در ادویه بخوابانند تا عطر و طعم آن به گوشت منتقل شود. برخی دیگر ترجیح میدهند در حین طبخ غذا از آن بهره ببرند. همچین عدهایی از آن به عنوان طعمدهنده در سفره غذا استفاده خواهند کرد. نمیتوان گفت کدامیک از این روشها بر دیگری برتری دارد. چرا که سلیقه و ذائقه افراد با یکدیگر متفاوت است. اما اگر برای اولین بار است که از پاپریکا به عنوان ادویه مخصوص ماهی و میگو استفاده میکنید، بهتر است مقدار کمی از آن را به غذا اضافه نمایید. به این ترتیب بهتر میتوانید در مورد مزهدار کردن گوشت تصمیم بگیرید.
ازگرمصاله به عنوان یکی دیگر از انواع ادویه مخصوص ماهی و میگو یاد میشود. البته میتوانید از آن در طبخ غذاهایی مانند فلافل، خرچنگ، مرغ شکم پر و… نیز بهره ببرید. باید گفت گرمصاله یک ادویه نیست بلکه از ترکیب چندین گیاه مختلف تهیه میشود. اصالت آن به کشور هند بازمیگردد. کافی است در آشپزی نامی از هند برده شود تا بلافاصله پس از آن به یاد انواع فلفل و طعم تند بیفتیم. ترکیبات گرمصاله نیز بهگونهایی است که طعم تندی را به راحتی از آن دریافت میکنید.
یکی از مهمترین دلایلی که افراد تمایلی به خوردن غذاهای دریایی مانند انواع میگو و ماهی را ندارند، بوی ضخم آنها است. به همین دلیل همیشه سعی میشود تا با استفاده از تکنیک های آشپزی به شیوهایی موثر بوی ضخم آنها برطرف شود. گرمصاله دارای عطر و بوی تندی است. اگر تاکنون با مزهدار کردن گوشت میگو و ماهی مشکل داشتهاید، بهتر است به سراغ خرید گرمصاله بروید. به این ترتیب برای همیشه از طبخ و خوردن انواع غذای دریایی و همچنین انواع گوشت لذت خواهید برد. میتوانید از این ادویه قبل از پخت (مرینیت)، در ابتدا یا پایان طبخ استفاده کنید. اگر در پی آن هستید تا در کنار داشتن طعم بینظیر این ادویه از خواص آن نیز بهرهمند شوید، بهتر است در اواخر پخت آن را مصرف نمایید. در ترکیبات گرمصاله، ادویههای زیر بکار برده میشود:
همچنین ماهی هم طبع خاص خود را دارا است ، طبع ماهی سرد و تر است و برای همین ماهی باید با مصلحات مخصوص خودش خورده شود.
فروشگاه عافیت با توکل برخداوند در پی ارائه محصولاتی جهت حفظ سلامتی مشتریان با رویکرد زمینهسازی تعالی روحی آنها است. لذا از نظرات مشتریان جهت همراهی ما در این مسیر استقبال میکنیم.