220
محصول جدید
ادویهای است که در آشپزی شرق دنیا به خصوص پاکستان، هندوستان و افغانستان از آن استفاده میشود، اما امروزه اکثر کشورها از این ادویه در تهیه غذاهای مختلف و در پخت غذاهایی که نیاز به ادویه خاص ندارند، استفاده میکنند.
ارسال به یک دوست
ادویه کاری مقدار 100 گرم
یا انصراف
5 قلم قلم
اخطار: آخرین موجودی فعلی!
تاریخ در دسترس بودن
هیچ امتیاز پاداش برای این محصول وجود ندارد.
در واقع ترکیبی از ادویه ها و مواد مختلف است که در غذاهای مختلف مفید واقع می شوند. بسته به منشاء و سلایق شخصی آن، ترکیبات آن نیز بسیار متفاوت است. برخی از رایج ترین مواد موجود در کاری شامل زنجبیل، دارچین، گشنیز، شنبلیله و زردچوبه است. علاوه بر این، هل، فلفل کاین و دانه خردلنیز اغلب در مخلوط ادویه کاری وجود دارند. بسیاری از این ترکیبات ظرفیت قابل توجهی از فواید را برای سلامتی دارا هستند.
بسیاری از ادویه جات در ادویه کاری وجود دارد که به سلامت روان فرد کمک می کند. کورکومین (نوعی ماده موجود در زردچوبه) موجود در ادویه کاری رادیکال های آزاد در سیستم عصبی را کاهش می دهد. بنابراین، ادویه کاری ک سیستم ایمنی قوی ایجاد کرده و مواد سمی موجود در بدن را از بین می برد.
زردچوبه احتمالاً با ارزش ترین عنصر ادویه کاری است و یکی از اجزای آلی زردچوبه کورکومین نام دارد. محققان کورکومین را به کاهش موادی که رادیکال های آزاد در مسیرهای عصبی مغز رسوب می کنند؛ مربوط دانسته اند. این ماده، سیستم ایمنی بدن را تحریک می کند تا آمینو اسیدهای تشکیل دهنده این مواد رسوبی را از بین ببرد و از این طریق افت شناختی و احتمال ابتلا به آلزایمر را کاهش می دهد. مطالعات مداوم سعی در برقراری ارتباط محکم مصرف پودر کاری با میزان آلزایمر در هند دارد که به طور قابل توجهی میزان ابتلا به آلزایمر، پایین تر از بسیاری از کشورهای دیگر است.
سرخچه و ریحان که اغلب در ادویه کاری یافت می شوند، از بین برنده کننده های بسیار مؤثر هستند که به این ترتیب در پیشگیری از بیماری های قلبی کمک می کنند. فیبر موجود در بیشتر اجزای کاری نیز به مدیریت کلسترول کمک می کند.
یکی از مهمترین مواد تشکیل دهنده ادویه کاری زردچوبه است. زردچوبه در تسکین دردهای مفاصل و درمان التهاب بسیار مؤثر است.
کلسیم، فسفر و منیزیم همه در حفظ سلامت ماهیچه های استخوان مفید هستند و در کند شدن روند تحلیل مهم هستند. یک قاشق غذاخوری ادویه کاری ممکن است حاوی 30 میلی گرم کلسیم می باشد.
زردچوبه، که جزئی جدایی ناپذیر از ادویه کاری است، حاوی ترکیب آنتی اکسیدانی کورکومین است که برای سم زدایی کبد یافت می شود. کبد به عنوان یکی از بزرگترین سیستم های تصفیه بدن است که تمام مواد غذایی و مواد مغذی موجود در آن پردازش می شود.
گشنیز گیاهی افزدونی و چاشنی است که معمولا به ترکیبات سنتی ادویه کاری اضافه می شود، دارای خاصیت ضد باکتری و ضد قارچ است. حتی دریافته شده است که از بیماری هایی مانند E.coli و بسیاری از عفونت های مرتبط با روده جلوگیری می کند.
دریافته شده است که ادویه کاری علاوه بر اینکه به بدن شما کمک می کند تا مواد مغذی به میزان کافی در آن جذب شوند، در عین حال هم ایسایی کامل و سالم را برای روده تثبیت می کند. ادویه کاری سرشار از فیبر رژیم غذایی است و به حرکت در آمدن بهتر مواد در روده کمک می کند.
مقدار چشمگیر پروتئین موجود در ادویه کاری به انتقال مواد مغذی از قسمتی به دیگر قسمت های بدن کمک می کند. بنابراین، در هضم و گوارش کلی فرد کمک می کند.
جلوگیری از استرس اکسیداتیو و آسیب با مقادیر فراوان آنتی اکسیدانی موجود در ادویه کاری امکان پذیر است.
آنتی اکسیدان های موجود در مخلوط گیاهی ادویه کاری، آن را به یک مدعی برتر برای پیشگیری از سرطان تبدیل می کنند. در بین اجزای آنها، کورکومین یافت شده، تومورها و رشدهای مختلف سرطانی را در بدن هدف قرار می دهد.
فروشگاه عافیت با توکل برخداوند در پی ارائه محصولاتی جهت حفظ سلامتی مشتریان با رویکرد زمینهسازی تعالی روحی آنها است. لذا از نظرات مشتریان جهت همراهی ما در این مسیر استقبال میکنیم.