عسل کنار عافیت
4,000,000 ریال
699
اگر به یک فروشگاه عسل سر زده باشید حتما نام عسل کنار را شنیدهاید. عسلی با طعم خاص و خواص ویژه، از دل مناطق جنوبی کشور، که با سلیقهی بسیاری از افراد سازگار است. با وجود اینکه عسل کنار یکی از خاصترین عسلهای جهان است اما متاسفانه نه تنها در دنیا بلکه در ایران هم چندان شناخته شده نیست.
10 قلم
8 امتیاز وفاداری با خرید این محصول دریافت میکنید
محصولات مشابه
مشتریان وفادار
با خرید هر محصول ، بن تخفیف هدیه می گیرید و در خرید های بعدی تخفیف شگفت انگیز دریافت میکنید
سوالی دارید ؟
در مورد این محصول سوالی دارید ؟ با پشتیبانی فروشگاه ما تماس بگیرید ، در خدمتتان هستیمراهنمای خرید آنلاین
راهنمای کامل خرید از سایت را مطالعه نمایید و خریدی آسوده و امن را تجربه نماییدراهنمای خرید آنلاین
برای خرید قالب الکترون به بازارچه پرستاشاپ فارسی مراجعه کنید و این قالب زیبا را خریدرای کنید
عسل کنار چیست
اولین سوالی که با شنیدن نام این عسل برای هر کسی پیش میآید این است که منظور از عسل کنار چیست؟
عسل کُنار یا همان سدر، به عسلی گفته میشود که زنبور آن را از نوشیدن شهد شکوفههای درخت کنار (سدر) تولید میکند.
درخت کنار، یکی از درختان بومی و خودروی مناطق جنوبی کشور است که در استانهای خوزستان، بخشهای از فارس، بوشهر، هرمزگان و سیستان و بلوچستان پراکنده است. برگهای خشک و کوبیده شدهی این درخت همان چیزی است که در عطاری ها ببه نام سدر به فروش می رسد.
فصل گلدهی کنار بسته به منطقهی رویش از اوایل و اواسط مهرماه شروع میشود و به مدت یک ماه یعنی تا اواسط آبانماه ادامه دارد، و این درست زمانی است که میتوان عسل کنار را برداشت کرد
در این زمان (مهر و آبان) زنبورداران از نقاط مختلف ایران با کوچ دادن زنبورستان خود به مناطقی با پوشش گیاهی کنار، عسل کنار را برداشت میکنند.
نکتهی مهم در مورد عسل کنار این است که به خاطر فصل گلدهی این درخت (اوایل پاییز ) و اینکه تقریبا هیچ گل دیگری در این مناطق وجود ندارد شرایط برای برداشت عسل کنار خالص و تک گل بسیار مهیا است.
ویژگی های عسل کنار
پیش از آنکه به بررسی خواص عسل کنار بپردازیم باید کمی در مورد ویژگی های این عسل صحبت کنیم، چرا که عسل کنار ویژگیهایی دارد که نسبت به سایر عسلها متفاوت است و شناخت آنها باعث میشود که در خرید و مصرف آن بهتر عمل کنیم.
ساکارز عسل کنار
یکی از مورد بحثترین ویژگی های عسل کنار ساکارز آن است. به طور کلی طبق استاندارد ایران ساکارز عسل طبیعی باید کمتر از ۵ درصد باشد.
این در حالی است که ساکارز عسل کنار طبیعی و خالص در بین عسل ها یک استثنا است و معمولا بیشتر از ۵ درصد
است.
باید به این نکته توجه شود که بالا بودن ساکاروز عسل کنار نشانه بی کیفیت بودن این عسل نیست، بلکه عسل کنار به صورت طبیعی ساکارز بالایی دارد و این به خاطر منبع شهد این عسل، یعنی شکوفههای درخت کنار است که ساکارز بالایی در شهد آن وجود دارد.
پس کیفیت عسل کنار را نباید با ساکارز آن سنجید و باید فاکتورهای دیگری مانند پرولین، دیاستاز، HMF را مد نظر قرار داد.
ساکارز عسل کنار تازه برداشت معمولا بین ۷ تا ۱۴ است که به مرور زمان و با گذشت یک یا دو ماه ساکارز آن کاهش پیدا میکند.
کف عسل کنار
کف عسل کنار نیز یکی دیگر از شاخصههای این عسل است که آن را از دیگر عسلها متمایز کرده است. عسل کنار معمولا در اوایل برداشت با کف سفیدرنگی همراه است و رنگ روشنی دارد. بعد از گذشت یک یا دو هفته رنگ آن کرمی رنگ میشود. رفته رفته کف آن از بین میرود و رنگ آن تیره و عقیقی میشود و یک لایه بسیار نازک از کف بر روی آن باقی میماند.