عسل دیابتی عافیت 500 گرمی
3,100,000 ریال
819
یکی از شایعترین بیماریهایی که در میان ایرانیان مخصوصا، جوانان در حال افزایش است، انواع مختلف دیابت است. طبق آخرین آمارهای تکان دهنده که توسط مراکز معتبر بهداشتی و درمانی منتشرشده است، ۱۰٪ ایرانیان، حدودا ۸ میلیون نفر، با این بیماری دست و پنجه نرم میکنند. یکی از پرتکرارترین درخواستهایی که سوال این دسته از افراد است، در خصوص منع یا عدم منع مصرف عسل است که در ادامه توضیح خواهیم داد
10 قلم
6 امتیاز وفاداری با خرید این محصول دریافت میکنید
محصولات مشابه
مشتریان وفادار
با خرید هر محصول ، بن تخفیف هدیه می گیرید و در خرید های بعدی تخفیف شگفت انگیز دریافت میکنید
سوالی دارید ؟
در مورد این محصول سوالی دارید ؟ با پشتیبانی فروشگاه ما تماس بگیرید ، در خدمتتان هستیمراهنمای خرید آنلاین
راهنمای کامل خرید از سایت را مطالعه نمایید و خریدی آسوده و امن را تجربه نماییدراهنمای خرید آنلاین
برای خرید قالب الکترون به بازارچه پرستاشاپ فارسی مراجعه کنید و این قالب زیبا را خریدرای کنید
عسل دیابتی چیست؟
عسل دیابتی یکی از محصولات بیشمار زنبور عسل است که در مقایسه با انواع دیگر عسل درصد کربوهیدرات، گلوکز، فروکتوز و ساکارز کمتری دارد. از آنجایی که عسل به طور کلی یک قند طبیعی کربوهیدارات است، طبیعی است که بر قند خون تاثیر بگذارد. برای مثال در مطالعاتی که در سال ۲۰۰۴ انجام شد، این ارزیابی به عمل آمد که عسل همچون قند شکر، افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ را درگیر کرده است.
همچنین محققان دریافتند که در افراد دیابتی، عسل دیابتی باعث افزایش قند خون تا ۳۰ دقیقه پس از مصرف شدهاست اما با این حال سطح قند خون تا حدود ۲ ساعت بعد کاهش یافته و به سطوح پایینتری نسبت به قند شکر میرسد. جدای از این نتیجه، محققان دریافتند که ترشح هورمون انسولین نیز که اصلیترین عامل کاهش دیابت و قند خون است نیز، پس از مصرف عسل دیابت افزایش یافته است.
مصرف عسل دیابتی به آن دسته از افرادی توصیه میشود که بر داشتن رژیم غذایی سالم حساسیت داشته و درپی کنترل دیابت خود هستند. به همین دلیل توصیه میشود که حتما پیش از مصرف با پزشک معالج در این زمینه مشورت شود تا از بروز هرگونه خطری جلوگیری شود. جدای از این مورد توصیه میشود که حتما عسل دیابتی به صورت خام مصرف شود چرا که عسل فراوری شده ممکن است حاوی شکر یا شرین کنندهها باشد و به همین دلیل پس از مصرف، قند خون را بیش از حد بالا برده و مصرف کننده دچار دردسر شود.