زردچوبه (خالص) مقدار 100 گرم

740

جدید زردچوبه عافیت گالری تصاویر

محصول جدید

فواید زرد چوبه به طور عمده به علت فیتوشیمی بودن آن است. ترکیبات زرد چوبه به نام کورکومینویید (مانند کورکومین، دمتوکسیکورکرومین و بیسدمیتوکسیکورکومین) چندین مزیت برای سلامت انسان دارند

95,000 ریال

46 قلم

هیچ امتیاز پاداش برای این محصول وجود ندارد.

تقریبا 100 گرم

خواص و فواید زرد چوبه

فواید زرد چوبه به طور عمده به علت فیتوشیمی بودن آن است. ترکیبات زرد چوبه به نام کورکومینویید (مانند کورکومین، دمتوکسیکورکرومین و بیسدمیتوکسیکورکومین) چندین مزیت برای سلامت انسان دارند

تاریخچه زردچوبه چیست؟

این گیاه به مدت هزاران سال در آسیا مورد استفاده قرار گرفته است و بخش عمده ای از آیووردا، طب سنتی چینی، داروی سیدها و اونانی را تشکیل می دهد.

فواید سلامتی و خواص قابل توجه زردچوبه چه چیزهایی هستند؟

زردچوبه به غلبه بر التهاب کمک می کند و به درمان ناخوشی های تحریک کننده مانند سرطان و ورم مفاصل هم کمک می کند. به خاطر ترکیبات کورکومین اش، این ادویه نیز فواید عصبی و سلامتی قلبی عروقی را نیز به همراه دارد. در این بخش از سلامت نمناک فهرست جامع از فواید زرد چوبه وجود دارد.

1. ویژگی های ضد التهابی زردچوبه:

در مطالعات متعدد، کورکومین، یک ترکیب قوی در زرد چوبه است که می تواند تورم بدن را کاهش دهد. یکی از راه های افزایش مصرف زرد چوبه، اضافه کردن آن به غذاها در هنگام آشپزی است - که ممکن است قبلاً انجام می دادید. شما می توانید چای زرد چوبه را نیز بنوشید - چهار فنجان آب و یک قاشق چای خوری زرد چوبه را بجوشانید. همچنین می توانید لیمو یا عسل براب طعمش اضافه کنید.

2. ویژگی های عالی آنتی اکسیدانی زردچوبه:

زردچوبه به نابود کردن رادیکال های آزاد، مهار پراکسیداسیون، و کاهش پیچیدگی های آهن مشهور است - که همه آن ها نتیجه مستقیم ویژگی های آنتی اکسیدان آن هستند. و نه فقط زرد چوبه، بلکه حتی روغنش هم خواص آنتی اکسیدانی اش را دارد.در مطالعه ای دیگر که بر روی موش ها انجام شد، زرد چوبه توانست از استرس اکسیداتیو ناشی از دیابت به خاطر خواص آنتی اکسیدان آن جلوگیری کند.

3. زردچوبه برای بهبود سلامت مغز و جلوگیری از بیماری های عصبی:

کورکومین موجود در زرد چوبه می تواند تجدید حیات سلول های مغزی را نیز افزایش دهد. و آروماتیک - تورمرون، یک ترکیب فعال دیگری در زرد چوبه است کخ می تواند رشد سلول های بنیادی عصبی در مغز را تا 80 % افزایش دهد.

کورکومین موجود در زرد چوبه می تواند به درمان افسردگی، دیسکینزی ناخوشایند (اختلال در حرکت داوطلبانه) و نورو پاتی دیابت کمک می کند. در مطالعات دیگر حیوانات، کورکومین نیز اثرات سودمند تری نسبت به استرس مزمن به نمایش گذاشته بود.

4.زردچوبه برای جلوگیری از بیماری های قلبی:

ویژگی های آنتی اکسیدانی زردچوبه به ویژه در مورد دیابت، تحت حفاظت قلبی قرار دارند. کورکومین موجود در زرد چوبه به کاهش سطح کلسترول خون کمک می کند در نتیجه به سلامت قلبکمک می کند.

5.زردچوبه برای جلوگیری از سرطان:

کورکومین خواص ضد سرطانی را در مطالعات متعدد به نمایش گذاشته بود. در واقع، کشورهایی که هر روز حدود 100 تا 200 میلی گرم زرد را مصرف می کنند، احتمال ابتلا به سرطان کمتری دارند. در برخی از بیماران سرطانی که از زردچوبه استفاده می کردند، ایجاد تومور کاهش یافته. در برخی موارد دیگر، مواد شیمیایی سیستم ایمنی که سلول های سرطانی را از بین می برند، بیشتر متمرکز شده اند.

6. تاخیر در پیری و جوان ماندن با زردچوبه :

زردچوبه حاوی رنگدانه های کورکومینویید هستند که به ژن هایی تبدیل می شوند که سنتز آنتی اکسیدان ها را افزایش می دهند. این کار از سلول های مغز و پوست از آسیب رادیکال آزاد محافظت می کند، غلظت را بهبود می بخشد و حتی تشکیل خطوط و چین و چروک ظریف را کاهش می دهد.

7.زردچوبه برای کمک به درمان دیابت :

طی یک بررسی علمی، کورکومین می تواند سطح گلوکز خون را کاهش دهد در نتیجه به جلوگیری از دیابت کمک می کند. در مطالعه ای دیگر، افراد پیش دیابت که به مدت 9 ماه دوز تجویزی از کورکومین را دریافت کردند، احتمال ابتلا به دیابتشان کم تر شد. این ترکیب همچنین می تواند نحوه عملکرد سیستم ایمنی فعال در بیماران مبتلا به دیابت نوع 1 را نیز تغییر دهد. همچنین می تواند داروهای ایمن سازی تجویز شده برای بیماران مبتلا به دیابت نوع 1 را تقویت کند. در مطالعه ای دیگر، مکمل های کورکومین استرس اکسیداتیو تجربه شده توسط موش های دیابتی را کاهش داده بود.

کورکومین موجود در زرد چوبه می تواند به درمان اختلالات کبد مرتبط با دیابت نیز کمک کند. این اثر،آب مروارید دیابتی را در موش های آزمایشگاهی و در عین حال مطالعه دیگری که توسط دانشگاه چینی پزشکی پکن اجرا شد، سرکوب کرده بود.

8.زردچوبه برای بهبود ایمنی بدن:

خاصیت ضد التهابی زرد چوبه می تواند به افزایش ایمنی تا حد زیادی کمک کند. مشخص شد که کورکومین برخی از سلول های ایمنی خاص را متوقف می کند که وقتی بیش از حد کار می کنند، می تواند منجر به بیماری هایی مانند بیماری های قلبی و چاقی شود.

9. زردچوبه مانند ضد عفونی کننده طبیعی کار می کند:

زردچوبه خواص آنتی باکتریایی عالی را در برابر انواع مختلف باکتری ها نشان می دهد که برخی از آن ها شامل ای.کولای، استافیلوکوکوس اورئوس و تیفی سالمونلا) و ویژگی های ضد عفونی کنندگی آن می شود.

10. زردچوبه برای سم زدایی کبد:

طبق گفته مرکز پزشکی مریلند، کورکومین موجود در زرد چوبه، تولید صفرای کبد را تحریک می کند. کبد، همانطور که می دانیم، از صفرا برای بیرون کردن سموم استفاده می کند. همچنین کیسه صفرا، سلول هایی را که ترکیبات مضر را می شکنند، تولید می کند.اثرات سم زدایی کورکومین آن قدر خوب است که می تواند برای درمان مسمومیت جیوه ای هم استفاده شود.

 

11. زردچوبه برای کاهش درد قاعدگی:

به گفته یکی از مطالعات ایرانی، کورکومین موجود در زردچوبه به منظور کاهش شدت علائم قاعدگی یافت شد. این اثر را می توان به اثرات ضد التهابی آن نسبت داد.

طبق گزارش کالج دولتی اورگرین، از زرد چوبه می تواند برای درمان دردهای قاعدگی استفاده شود - همانطور که توسط طبیبان سنتی چینی و هندی مورد استفاده قرار می گرفت.

زرد چوبه

12. زردچوبه یک ضد درد طبیعی:

از آنجا که به تسکین التهاب کمک می کند، زرد چوبه می تواند به عنوان مسکن طبیعی عمل کند. به ویژه برای درد های آرتروز صدق می کند. هم چنین زردچوبه گردش خون را بهبود می بخشد که می تواند به حذف درد کمک کند. دو قاشق سوپخوری زرد چوبه را با آب مخلوط کنید تا خمیری را به دست آورید و این را به منطقه تحت تاثیر اعمال کنید.

13. زردچوبه برای درمان اختلال دستگاه گوارش:

طبق یک مطالعه، بیماری های معده مانند بازگشت اسید معده می تواند ناشی از التهاب و استرس اکسیداتیو باشد و باید با ضدالتهاب ها و آنتی اکسیدان ها درمان شود. به همین دلیل است که زرد چوبه می تواند یک گزینه عالی باشد. زرپچوبه همچنین می تواند حساسیت مری را به اسید کاهش دهند و علائم رفلاکس معده را کاهش دهد.

14. زردچوبه برای کمک به کاهش وزن و متابولیسم:

آیا می دانید که چاقی منجر به التهاب در بدن می شود که در نهایت منجر به دیابت و بیماری های قلبی می شود؟ خواص ضد التهابی زرد چوبه در ابتدای کار با این حق سروکار دارد. مصرفش به جلوگیری از کلسترول و قند خون بالا کمک می کند که به چاق نشدن کمک می کند. زمانی که بدن شما درگیر مبارزه با التهاب زیاد نیست، تمرکز بر روی کاهش وزن آسان تر است. هم چنین زردچوبه گرمای بدن را افزایش می دهد که می تواند متابولیسم شما را بهبود بخشد. کورکومین متابولیسم چربی را تنظیم می کند، که در چاقی و مشکلات مرتبط نقش دارد.

کورکومین چه خواصی برای پوست دارد؟

آنتی اکسیدان های موجود در زرد چوبه، نقش حیاتی در افزایش سلامت پوست بازی می کنند. این ادویه در درمان آکنه و حتی پسوزیاریس کمک می کند. چنین می تواند علائم کشش و تجمع رنگ پوست را درمان کند. فواید زردچوبه برای پوست شامل موارد زیر است:

15. کمک به درمان پسوریازیس با زردچوبه:

زرد چوبه می تواند مانع از آنزیم های التهابی در ارتباط با پسوریازیس شود. همچنین می تواند سطح سیتوکنین را کاهش دهد، که التهاب سلول را تحریک می کند و ممکن است منجر به پسوریازیس شود.

استفاده از زرد چوبه برای پسوریازیس بسیار ساده است. می توانید نصف قاشق چای خوری از زرد چوبه را بردارید و به آب اضافه کنید. هم بزنید تا خمیری را به دست آورید. یک لایه نازک از این پماد برای پسوریازیس مفید است. لباس نخی و تنفسی بپوشبد و اجازه دهید یک شب بماند. پارچه را بردارید و صبح روز بعد پوست خود را با آب گرم تمیز کنید.خاصیت ضد التهابی زردچوبه می تواند مزایای بسیار خوبی در درمان پسوریازیس داشته باشد.

16. زردچوبه برای کمک به درمان آکنه و خشکی پوست:

خاصیت ضد باکتری زرد چوبه به درمان آکنه کمک می کند . و خواص ضد التهابی آن، التهاب ناشی از جوش ها را درمان می کند. زردچوبه می تواند برای پوست روغنی به عنوان شستشو دهنده صورت و یا یک پک صورت استفاده شود.

همچنین می توانید از زرد چوبه به این منظور استفاده کنید. شیر و زردچوبه خواص درمانی بزرگی دارند که می توانند به درمان آکنه کمک کنند. یک قاشق چای خوری از زرد چوبه و 3 قاشق سوپ خوری شیر - همراه با 2 قاشق سوپ خوری آرد و چند قطره عسل. خوب مخلوط کنید و یک لایه نازک از این مخلوط را روی صورت خود بمالید. بگذارید 20 دقیقه بماند تا خشک شود. سپس می توانید ماسک را با آب بشویید و مرطوب کننده مورد علاقه خود را بزنید.

شیر و زردچوبه همچنین می تواند به درمان پوست خشک کمک کند. همان ماسک صورت می تواند به این هدف کمک کند.

17. زردچوبه از چین و چروک جلوگیری می کند:

به گفته یک مطالعه ژاپنی، زرد چوبه می تواند از تشکیل چین و چروک و رنگدانه ها جلوگیری کند. هم چنین از کاهش خاصیت ارتجاعی پوست ناشی از نوردهی مزمن UVB جلوگیری می کند.

18. زردچوبه برای درمان علائم کششی:

زردچوبه برای علامت های کششی عالی عمل می کند. این کار دوباره به دلیل کورکومین که به غشا سلولی نفوذ می کند وجود دارد. کورکومین مشهور است که خواص فیزیکی غشا سلولی را تغییر می دهد در نتیجه ممکن است علائم کشش را نیز التیام بخشد.

همچنین می توانید از زردچوبه به عنوان کرم و یاکشک استفاده کنید. این خمیر را قبل از حمام به کمر و شکم خود بمالید. حدود 20 دقیقه صبر کنید. سپس خمیر را در حمام بشویید.

مطالعات نشان می‌دهد مصرف زردچوبه در افراد مبتلا به بیماری سلیاک (بیماری گوارشی) مضر است و در افراد مبتلا به سنگ کلیه باید با دقت مصرف شود.

سلیاک یک بیماری گوارشی وراثتی است که در اثر حساسیت به پروتئینی به نام گلوتن (پروتئینی که در گندم، جو و چاودار وجود دارد) ایجاد می شود.

مصرف زرد چوبه برای چه افرادی مضر است؟

زردچوبه حاوی ترکیبی به نام کورکومین است که رنگ، عطر و طعم ادویه نیز ناشی از همین ماده است. مطالعات قبلی نشان داد که می‌توان از این ترکیب برای سرکوب خاطرات تلخ، تسکین روده و بهبود انواع زخم استفاده کرد.
مطالعات جدید نشان می‌دهد کورکومین با کاهش التهاب و بهبود جریان گردش خون، سبب بهبود عملکرد مغز می‌شود. داوطلبانی که در این آزمایش از کپسول حاوی کورکومین استفاده کردند، به نسبت هم سن و سالان حافظه و تمرکز بیشتری داشتند. کاهش احساس خستگی و استرس و افزایش آرامش، از دیگر خواص مصرف کورکومین است.
محققان ترکیب ضدالتهابی کورکومین را در درمان مشکلات مزمنی از قبلی بیماری‌های قلبی، سرطان و آلزایمر مفید می‌دانند.
گرچه این ادویه بسیار مفید است، ولی مصرف آن برای برخی افراد توصیه نمی‌شود. افراد مبتلا به بیماری سلیاک جزو این دسته هستند، سلیاک نوعی اختلال خود ایمنی ژنتیکی است که سبب می‌شود سیستم ایمنی بدن بر اثر مصرف یک پروتئین به نام گلوتن، به پرزهای روده کوچک حمله کند و باعث اختلال در جذب مواد غذایی شود.
در بیماری سلیاک بر اثر آسیب به پرزهای جذب کننده مواد غذایی، مواد مغذی و ویتامین‌های مورد نیاز از جمله آهن، فولات، کلسیم، ویتامین D، پروتئین و چربی در اختیار بدن قرار نمی‌گیرد و بیمار به سوء تغذیه دچار می‌شود. گندم و جو حاوی پروتئین گلوتن هستند. کم خونی، خستگی و اختلالات گوارشی از جمله نفخ و اسهال مهمترین علائم این عارضه است.
افراد مستعد سنگ کلیه نیز باید در مصرف زردچوبه محتاط باشند، البته مقادیر مجاز این ادویه برای آنان بی‌خطر است.
محققان مصرف حدود ۵۰۰ تا هزار میلی‌گرم از این ادویه را در روز بی‌خطر می‌دانند، ولی اگر این مقدار به بیش از ۲۰۰۰ هزار میلی‌گرم در روز تجاوز کند، می‌تواند مضر باشد.
منبع:
پایگاه خبری وب‌ ام‌دی

مــحصولات مرتبط

مقالات مرتبط