557
محصول جدید
مزایای هل برای سلامتی شامل محافظت از دستگاه گوارش، کنترل کلسترول، پیشگیری و کنترل سرطان تسکین مشکلات قلبیعروقی و بهبود گردش خون در بدن است. هل برای درمان بیماریهای دهانودندان، عفونت دستگاههای ادراری مانند بیماریهای مثانه، التهاب کلیهها و سوزاک مفید است. از دیگر خواص هل میتوان به کاربرد آن در درمان ناتوانی جنسی، اختلال نعوظ و انزال زودرس نیز اشاره کرد.
ارسال به یک دوست
هل سبز مقدار 100 گرم
یا انصراف
1 قلم قلم
اخطار: آخرین موجودی فعلی!
تاریخ در دسترس بودن
هیچ امتیاز پاداش برای این محصول وجود ندارد.
مزایای هل برای سلامتی شامل محافظت از دستگاه گوارش،کنترول کلسترول، پیشگیری و کنترل سرطان، تسکین مشکلات قلبیعروقی و بهبود گردش خون در بدن است. هل برای درمان بیماریهای دهانودندان، عفونت دستگاههای ادراری مانند بیماریهای مثانه، التهاب کلیهها و سوزاک مفید است. از دیگر خواص هل میتوان به کاربرد آن در درمان ناتوانی جنسی، اختلال نعوظ و انزال زودرس نیز اشاره کرد.
هل اصالتا متعلق به هندوستان، نپال و بوتان است، اما در بیشتر مناطق گرمسیری آسیا مانند چین، ویتنام، مالزی، کره و ژاپن نیز یافت میشود. بهطورکلی کشت هل از مناطق گرمسیری و آبوهوای مرطوب هند آغاز شده است. این گیاه از تیرهی زنجبیلهاست و نام علمی آن (Elettaria cardamomum) است. دو زیرگونهی اصلی آن هل سبز و هل سیاه هستند.
میوهی هل بهصورت غلافهای کوچکی است که درون آن دانههای سیاه وجود دارد. هم غلاف و هم دانهها عطر و طعم دلپذیری دارند. هل را علاوهبر غذاها، به دسرها و نوشیدنیها نیز میافزایند تا شیرینی مطبوعی به آنها بدهد. چای هل همراه با چای زنجبیل در هند بسیار معروف است.
هل از دیرباز در طب سنتی هندوستان و چین استفاده شده است. هندوها و چینیها اعتقاد داشتند که هل میتواند در درمان عفونتهای دندان و لثه، بیماریهای گلو، احتقان ریهها، سل ریوی، التهاب پلک چشم، اختلالات دستگاه گوارش، مشکلات کلیهها و سنگ کیسهصفرا مؤثر باشد. همچنین در گذشته از آن بهعنوان پادزهر استفاده میشد.
۱۰۰ گرم هل، ۳۰۰ کیلوکالری انرژی دارد و مواد مغذی آن شامل ۶۸ گرمکربو هیدرات، ۱۱ گرم پروتئین و ۲۸ گرم فیبر رژیمی است و اصلا کلسترول ندارد.
هل سرشار از ویتامینهای مختلف مانند نیاسین (ب۳)، پیریدوکسین (ب۶)، ریبوفلاوین (ب۲)، تیامین (ب۱)، ویتامین A، ویتامین C و عناصری مانند سدیم، پتاسیم، کلسیم، مس، آهن، منگنز، منیزیم، فسفر و روی است.
سرطان، به ویژه سرطان روده بزرگ و مقعد (کولورکتال) یکی از علل اصلی مرگومیر در سراسر جهان است. هزینههای سرسامآور درمان سرطان و عوارض جانبی این درمانها پژوهشگران را برآن داشته است تا به فکر یافتن جایگزینهایی برای این درمانها باشند. مطالعات انجامشده در مؤسسهی ملی سرطان در هند نشان دادهاند، رژیم غذایی که در آن بهاندازهی کافی از هل استفاده شود میتواند تا بیش از ۴۸% در پیشگیری از سرطان کولورکتال مؤثر باشد.
براساس پژوهشهای انجامشده، استفاده از هل به مقدار مناسب برای بیماران مبتلا به بیماری قلبی عروقی منجر به کاهش ضربان قلب و کنترل ریتم آن میشود و فشار خون بالا را نیز کنترل میکند. مواد مغذی موجود در هل، از افزایش چربی در بدن جلوگیری میکند. بهمنظور بررسی این موضوع، در رژیم غذایی موشها غذاهای پرچرب و مقادیر مناسب هل گنجانده شد. آزمایش نشان داد آنزیمهای آنتیاکسیدانی کبدی و قلبی موجود در هل در کاهش سطح کلسترول موشها تأثیر بسزایی داشت
هل دارای خاصیت ضدافسردگی نیز هست. روغن اسانس هل یکی از روغنهایی است که بهطور عمده در آروماتراپی (رایحهدرمانی) استفاده میشود. این کار نهتنها برایافسردگی که برای درمان بیماریهای مختلف از اختلالات معده گرفته تا بیماریهای ریوی مؤثر است.
هل بهطور سنتی در طب هندی و چینی بهعنوان درمان اختلالات گوارشی کاربرد دارد. عصارهی متانولی هل به کنترل اختلالات گوارشی مانند اسیدیتهی معده، نفخ و گرفتگی عضلات شکم کمک میکند.
هزاران سال است که هل را بهعنوان عنصر ضدعفونت میشناسند. در علم مدرن، به این خاصیت، خاصیت ضدمیکروبی گفته میشود. آزمایشات نشان دادهاند که روغن هل میتواند رشد و گسترش برخی از میکروبهای بسیار خطرناک را که معمولا سبب مسمومیت مواد غذایی میشوند مهار کند.
هل برای تسکین درد ماهیچهها و مفاصل بسیار مفید است. اسپاسم عضلانی که اغلب در افراد مسن دیده میشود، بهدلیل انقباض ناگهانی عضلات است که سبب بروز ناگهانی درد در عضلات میشوند. تحقیقات نشان میدهد، هل خواص ضداسپاسم دارد و میتواند این دردها را تسکین دهد. شواهد تجربی اخیر نیز حاکی از خواص ضدالتهابی و ضدسرطان هل است.
مقدار مجاز مصرف هل کمتر از یک مثقال می باشد.
مصرف زیاد هل برای افراد دارای طبع گرم مضر است.
مصرف هل می تواند در افرادی ایجاد سردرد کند که مزاج گرم دارند.
مصرف بیش از حد هل برای بیماری های سوزاک و سیفیلیس مضر می باشد. مضر است.
مقدار زیاد هل برای روده ها مضر است.
مصرف هل برای افراد دچار یبوست مضر است.
افراد دارای فشار خونیازخم معدنباید بیش از حد از هل استفاده نمایند.
مصرف زیاد هل سبب افزایش تپش قلب شده و برای بیماری های روده و ریه مفید نیست
فروشگاه عافیت با توکل برخداوند در پی ارائه محصولاتی جهت حفظ سلامتی مشتریان با رویکرد زمینهسازی تعالی روحی آنها است. لذا از نظرات مشتریان جهت همراهی ما در این مسیر استقبال میکنیم.