221
محصول جدید
فلفل چیلی از میوه های گیاهان فلفلی است که به خاطر طعم تندشان معروف هستند.آن ها با فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی مرتبط هستند و بیشتر به گونه ای تعلق دارند که از لحاظ علمی به عنوان کاپسیکوم آنوم شناخته می شود.انواع زیادی فلفل چیلی وجود دارند، مانند فلفل ماین و فلفل هالوپینو.
ارسال به یک دوست
فلفل قرمز مقدار 100گرم
یا انصراف
10 قلم قلم
اخطار: آخرین موجودی فعلی!
تاریخ در دسترس بودن
هیچ امتیاز پاداش برای این محصول وجود ندارد.
فلفل چیلی از میوه های گیاهان فلفلی است که به خاطر طعم تندشان معروف هستند.آن ها با فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی مرتبط هستند و بیشتر به گونه ای تعلق دارند که از لحاظ علمی به عنوان کاپسیکوم آنوم شناخته می شود.انواع زیادی فلفل چیلی وجود دارند، مانند فلفل ماین و فلفل هالوپینو.
فلفل از ابتدا به عنوان ادویه و یا مواد جزئی در غذاهای مختلف، ادویه ها و سس ها استفاده می شده است که آن ها معمولاً پخته، خشک و پودر می شوند.کپسایسین یک ترکیب گیاهی فعال در فلفل چیلی است که مسئول مزه تند و بسیاری از مزایای سلامتی آن ها هستند.
فلفل چیلی خام عمدتاً از آب (88 درصد) و کربو هیدرات ها (9 درصد) تشکیل شده است.جدول زیر مواد مغذی اصلی یافت شده
فلفل غنی از ویتامین های مختلف و مواد معدنی است با این حال، از آنجایی که تنها در مقادیر کم خورده می شوند، سهم آن ها در مصرف روزانه بسیار کم است.
فلفل غنی از ویتامین C است. ویتامین C یک آنتی اکسیدان قوی است که برای ترمیم زخم و عملکرد سیستم ایمنی مهم میباشد.
عضوی از خانواده ی ویتامین های B، که برخی از آن ها عملکردهای مهمی در متابولیسم انرژی دارند.
که به عنوان فیلوکینون نیز شناخته می شود، برای لخته شدن خون و داشتن استخوان های سالم و کلیه ها ضروری است.
مواد مغذی ضروری که انواعی از عملکردها را در بدن انجام می دهد. مصرف کافی پتاسیم می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش دهد.
مس یک عنصر کشف آنتی اکسیدان اساسی است که برای داشتن استخوان های قوی و نورون های سالم، مهم است.
فلفل قرمز غنی از بتا کاروتن است که به ویتامین A در بدن تبدیل می شود.
کاروتنوئید اصلی در فلفل قرمز، مسئول رنگ قرمز فلفل است و اغلب بیش از 50 درصد کل محتوای کاروتنوئید را تشکیل می دهد. ویژگی های آنتی اکسیدانی قوی آن ممکن است ، ضد سرطان عمل کنند.
آنتی اکسیدان کاروتنوئید اصلی موجود در فلفل چیلی زرد، 37 - 68 درصد کل محتوای کاروتنوئید را تشکیل می دهد.
اغلب فلفل های سبز (نابالغ) غنی از لوتئین هستند، سطح لوتئین با بلوغشان کاهش می یابد.مصرف بالای لوتئین با بهبود سلامت چشم مرتبط بوده است.
مسئول مزه تند و بسیاری از تاثیرات سلامتی آن ها است.
به طور کلی، فلفل تند نباید توسط کسی که از مشکلات التهابی غشا مخاطی رنج می برد، به ویژه اختلالات گوارشی مثل برگشت اسید یا زخم گوارشی مصرف شود اما اثرات جانبی فلفل تند به سیستم گوارشی محدود نمی شود.عناصر فعال بیولوژیکی در فلفل می تواند بر دهان، چشم ها، پوست و چندین سیستم و اندام های دیگر بسته به شرایط سلامتی موجود یا حساسیت های موجود تاثیر بگذارد. در ادامه این بخش با موضوع بررسی خواص و عوارض فلفل چلی تاثیرات جانبی فلفل چیلی خام را قسمت توضیح داده ایم:
به عنوان یک قاعده کلی, همه غذاهای تند برای بواسیر بد هستند.
کپسایسین و دیگر عناصر تند فلفل , غشاهای مخاطی را تحریک می کنند و آن ها به طور مستقیم در تماس مستقیم قرار می گیرند. خوردن فلفل تند در مقادیر زیاد می تواند گاستریت را بدتر کند و موجب تهوع, استفراغ و اسهال میشود. فلفل نیز برای افرادی که دارای زخم معده هستند، بد است.
سلام . در مورد تایید اقای دکتر روازاده . کنترل جناب اقای دکتر بر روی عسل . آخرین بار کی و چه زمانی بوده وهست ؟ ایا کنترل و تایید اقای دکتر مستمر و مداوم میباشد ؟ ایا برای مصرف کنندگان دیابتی جای هیچگونه نگرانی از سلامت عسلهای تولیدی مورد تایید اقای دکتر وجود ندارد ؟؟؟
سلام
می توانید تصویر برگه آزمایش عسل های هفت ستاره را در مشخصات محصول ببینید.
این عسل ها مربوط به برند احیا و مورد تایید آقای دکتر روازاده می باشد.
فروشگاه عافیت با توکل برخداوند در پی ارائه محصولاتی جهت حفظ سلامتی مشتریان با رویکرد زمینهسازی تعالی روحی آنها است. لذا از نظرات مشتریان جهت همراهی ما در این مسیر استقبال میکنیم.