عسل کنار مقدار 1کیلو

536

جدید عسل کنار گالری تصاویر

محصول جدید

تقویت کننده و محرک قوای جنسی

مقوی مغز و اعصاب

تقویت حافظه

انرژی زا و نشاط آور

تقویت کننده و بهبود ضعف بدن

پیشگیری و درمان سرطان

بهبود گرفتگی عروق

1,750,000 ریال

4 قلم

امتیاز خرید این کالا : 3 امتیاز امتیاز که می تواند به کوپن تخفیف تبدیل شود 45,000 ریال.

1300 گرم

خواص عسل کنار یا عسل سدر: 

تقویت کننده و محرک قوای جنسی

مقوی مغز و اعصاب

تقویت حافظه

انرژی زا و نشاط آور

تقویت کننده و بهبود ضعف بدن

پیشگیری و درمان سرطان

بهبود گرفتگی عروق

برطرف کننده انگل و کرم روده و معده

بهبود کمر درد

بهبود و درمان کم خونی

دارای پروتئین هیدرولیزی

مرحم سوختگی

تقویت کننده موی سر

کاهش حرارت بدن

تب بر

رفع عطش

بهبود آبله

بهبود سرخچه

تسریع در رشد کودکان

کنار

زمان برداشت عسل کنار:

زمان برداشت  کنار ( یا همان عسل سدر ) از اواخر تابستان تا اواسط پاییز می باشد.

 

عسل این گیاه بسیار خوش طعم و خوش مزه و داری طبع سرد بود و برای کسانی که گرم مزاجند بسیار مفید می باشد.

این عسل را در کشورهای حوزه خلیج فارس عسل جنس عربی نامند و دلیل آن نیز بالا بودن ارزش غذایی این عسل می باشد.

 

خواص عسل کنار:

عسل طبیعی سدر تقویت کننده قوای جنسی و جسمی است و بیشتر مردم عسل کنار را با این ویژگی می شناسند.

 

این عسل اگر خالص باشد و با عسل های دیگر مخلوط نشده باشد.

تقویت کننده موی سر، تقویت کننده اعصاب، دارای پروتئین، ضد کم خونی، ضد کمر درد، بهترین مرحم برای سوختگی ها و موثر در درمان انواع سرطان ها می باشد.

 

عسل این گیاه کف می کند در بسیاری از جاها و مناطق عسل کنار را به صورت کف کرده استفاده می نمایند.

بسیاری نیز معتقد هستند که عسل نباید کف کند پس شاید عسل مرغوب نیست.

این امر باعث شبهات زیادی در بین افراد و حتی زنبوردارانی که اقدام به تولید این عسل می کنند شده است.

 

دلیل کف کردن عسل کنار (سدر)

عسل این گیاه کف می کند در بسیاری از جاها و مناطق عسل کنار را به صورت کف کرده استفاده می نمایند و بسیاری نیز معتقد هستند که عسل نباید کف کند پس شاید عسل مرغوب نیست. این امر باعث شبهات زیادی در بین افراد و حتی زنبوردارانی که اقدام به تولید این عسل می کنند شده است.

 

این عسل پس از برداشت کف کرده و دارای رنگ روشنی می باشد و پس از مدتی کف آن خوابیده و به رنگ خود عسل برگشته یعنی تیره می شود و پس از گذشت چند ماه تیره تر شده و به رنگ جیگری یا عقیقی در می آید و چنان چه دوباره این عسل مخلوط شود و یا در مجاورت گرما و یا داخل آب گرم قرار داده شود دوباره کف می کند و تا خوابیدن کف آن زمان لازم است.

 

علت این کف کردن برمی گردد به خود گیاه کنار و ربطی به طبیعی و یا نامرغوب بودن عسل تولید شده ندارد. دلیل کف کردن این عسل وجود مقادیر قابل توجهی ساپونین در عسل این گیاه می باشد. بنابرین این عسل دارای ارزش عذایی و مکملی بسیار بالایی می باشد. برای توضیحات کامل تر به صفحه مربوط به این گیاه مراجعه نمایید.

مــحصولات مرتبط

مقالات مرتبط